25 Ιουνίου, 2024

Τελευταια Νεα

Εγγραφές στο Τμήμα Φωνητικής και Ορθοφωνίας της Σχολής Βυζ. Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως – Κατατακτήριες εξετάσεις

Εγγραφές στο Τμήμα Φωνητικής και Ορθοφωνίας της Σχολής Βυζ. Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως – Κατατακτήριες εξετάσεις

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές στο Τμήμα Φωνητικής και Ορθοφωνίας της Σχολής Βυζ. Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, το οποίο συνεχίζει την λειτουργία του, με ιδιαίτερη επιτυχία, για ακόμα μία χρονιά. Υπεύθυνος καθηγητής του Τμήματος είναι ο διακεκριμένος Μουσικός κ. Νικόλαος Παρθένης, Φιλόλογος. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, 5-8μ.μ., στην Σχολή (πρ. εκκλησιαστικό Λύκειο, όπισθεν Ναού της Αναλήψεως στον Βόλο). Η φοίτηση είναι μονοετής και τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές και στα Τμήματα Βυζ. Μουσικής της Σχολής, οι οποίες πραγματοποιούνται τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Οι Κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή στην Σχολή, για το τρέχον σχ. Έτος 2023-2024, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στις 6μ.μ., στην έδρα της Σχολής, ενώπιον Επιτροπής που θα ορίσει το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού. Οι ενδιαφερόμενοι για τις εγγραφές και την συμμετοχή στις κατατακτήριες εξετάσεις μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2421040440 και 6940260048.

 

Εκ της Σχολής

Related posts