27 Απριλίου, 2024

«Γιατί μια ενορία πρέπει να είναι «πράσινη»; – Συνεχίζονται οι μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις (zoom)

Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου πάνω σε σύγχρονα ζητήματα της εποχής μας, η Ιερά μας Μητρόπολη, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιγνατίου και τον συντονισμό του Γραφείου Νεότητας,  συνεχίζει τις  κατηχητικές συναντήσεις για τον μήνα Μάρτιο.

Αυτή τη φορά ο ομιλητής αυτής της συνάντησης θα είναι ο π. Αμφιλόχιος Μήλτος, Προϊστάμενος Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας Βόλου, με θέμα: «Γιατί μια ενορία πρέπει να είναι «πράσινη»;

          Χώρος συνάντησης, θα είναι η αίθουσα “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024, στις 19.00 η ώρα.

Οι συναντήσεις αυτές απευθύνονται σε όλους τους κατηχητές, τις κατηχήτριες, τα στελέχη του νεανικού έργου αλλά και σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως που ενδιαφέρεται να ακούσει και να προβληματιστεί πάνω στα διαπραγματευόμενα θέματα. Υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος είναι η Εκπαιδευτικός κ. Κατερίνα Παλάσκα – Μαντούδη.

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν από κοντά, στην τόσο σημαντική αυτή πρωτοβουλία, θα υπάρξει και διαδικτυακή αναμετάδοση μέσω της πλατφόρμας zoom, πατώντας εδώ: https://us06web.zoom.us/j/83345866061

 

Related posts