19 Μαρτίου, 2024

Τελευταια Νεα

Διακονία – Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών

Ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, με την επωνυμία «Διακονία», ο οποίος βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γεωργίου Καρτάλη 9 και Γλάδστωνος, στο Βόλο, λειτουργεί με σκοπό την ανακούφιση απόρων και εμπερίστατων συνανθρώπων μας.

Η «Διακονία θα λειτουργεί, πλέον, ως παράρτημα του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος», υπό την καθοδήγηση του Πρωτ. Θεοδώρου Μπατάκα. Θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακών και αργιών, από τις 8,30 π.μ. έως τις 12,30 το μεσημέρι, για να δίδει πληροφορίες και να δέχεται τις προσφορές των πιστών.

Η «Διακονία» δέχεται τα εξής είδη πρώτης ανάγκης: Ενδύματα, Υποδήματα, Κλινοσκεπάσματα, Κατεψυγμένα τρόφιμα, Παιδικές τροφές μακράς διαρκείας, Κονσέρβες κ.λπ.

Οι άποροι συμπολίτες μας, που θα θελήσουν να τύχουν της βοηθείας της «Διακονίας», θα πρέπει να προσκομίζουν συστατική επιστολή – Δελτίο Παράδοσης, που μπορούν να προμηθεύονται από 1) την ενορία τους, 2) από το Κέντρο Συμπαραστάσεως Οικογενείας της Ιεράς Μητροπόλεως ή 3) από τον Σύλλογο Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος»

Related posts