25 Ιουνίου, 2024

Τελευταια Νεα

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’- Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! (video)

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’- Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! (video)

Παρακολουθήστε το βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την Ευαγγελική Περικοπή της Κυριακής της Τυρινής.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή της Τυρινής, 14/3, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου. Η Θεία Λειτουργία, που θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό Σταθμό TRT και από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube.

Στις 6μ.μ. ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, κατά τον Α’ Κατανυκτικό Εσπερινό της φετινής Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τον λεγόμενο «Εσπερινό της Συγγνώμης». Στο τέλος του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος θα ξεκινήσει τον κύκλο των ομιλιών του, κατά την φετινή Μεγάλη Τεσσαρακοστή, με γενικό θέμα «Πώς θα εορτάσουμε φέτος το Πάσχα;». Η Ακολουθία, που θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών, θα μεταδοθεί από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube και από τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

Ακόμη,την Καθαρά Δευτέρα, 15/3, στις 8μ.μ., ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου, στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ζώνης, του Εκκλησιαστικού Ξενώνα της Άλλης Μεριάς. Η Ακολουθία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube.

Related posts