17 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταια Νεα

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η Δικαιοσύνη είναι ο πυλώνας της Δημοκρατίας  μας» – Επίσημη έναρξη του νέου Δικαστικού έτους

Tελέστηκε χθες (17/9) ο Αγιασμός του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους 2024-2025, στο ακροατήριο του ισογείου ορόφου του Δικαστικού Μεγάρου, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, παρουσία της αντιπεριφερειάρχου Μαγνησίας και Σποράδων  Άννας – Μαρίας Παπαδημητρίου, των Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών της πόλεως, του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου καθώς επίσης και των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ.Ιγνάτιος, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και επεσήμανε ότι: «η δικαιοσύνη είναι ο πυλώνας της δημοκρατίας μας, σε μία κρίσιμη εποχή θέλουμε οι άνθρωποι να εμπιστεύονται την δικαιοσύνη. Εμείς αυτό ευχόμαστε σε όλους τους λειτουργούς που αποδίδουν δικαιοσύνη στο τόπο μας, ο  Θεός να δώσει σοφία και να λαμβάνουν αποφάσεις που θα φέρουν τα σωστά αποτελέσματα.»

          Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι: «Οι άνθρωποι πρέπει να νιώθουν ότι υπάρχει δικαιοσύνη και απονέμεται σε διαστήματα που πρέπει, γιατί εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Πιστεύω ακλόνητα ότι στην Ελλάδα έχουμε δικαστές και δικηγόρους».

Related posts