22 Ιουλίου, 2024

Τελευταια Νεα

“ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”: Ανοίγει τις πύλες του το ΚΕ.Δ.Α.Β., για να εξυπηρετήσει τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας

Μετά από μεγάλο κόπο και συντονισμένες προσπάθειες των συνεργατών του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ,  το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, παράρτημα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”, θα λειτουργήσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή (13, 14 και 15/09), από 9:30 π.μ. – 4:00 μ.μ), για να εξυπηρετήσει τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας. Από τη Δευτέρα (19/09), θα εξυπηρετεί τους επισκέπτες μας σύμφωνα με το καθιερωμένο ωράριο: 10:00 π.μ. – 12:30 μ.μ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Επειδή το ΚΕ.Δ.ΑΒ. (Θουκυδίδου 10, στο Βόλο)
δεν είναι ακόμη έτοιμο (100%) για να λειτουργήσει, όπως πρότινος, ενημερώνουμε τους καλούς μας συμπολίτες πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τις προσφορές τους, όπως: ρούχα, παπούτσια, κλινοσκεπάσματα κ.α.  Οι ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία σ’ ‘όλους τους χώρους του ΚΕ.Δ.Α.Β. εμποδίζουν την αποθήκευση και διαχείριση των προσφορών. Ζητούμε την κατανόησή σας.  Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις.
Παρακαλούνται οι εθελοντές του ΚΕ.Δ.Α.Β. να βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους, για να εξυπηρετήσουμε τους εμπερίστατους αδελφούς μας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιερεύς Θεόδωρος Β. Μπατάκας

Related posts