14 Ιουλίου, 2024

Τελευταια Νεα

Δωρεάν διανομή -καθημερινά- φαγητού και πόσιμου εμφιαλωμένου νερού από την ΙΜΔ στο Νέο Δέλτα (φωτο)

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, υπό τον γενικό συντονισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνατίου, η παροχή υλικής βοήθειας προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας στην ευρύτερη περιοχή της μητροπολιτικής μας περιφέρειας και δη σε μιά από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο, όπως αυτή, του Νέου Δέλτα, στην περιοχή κοντά στο ίδρυμα “Άσπρες Πεταλούδες”, που υπάγεται στην ενορία του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας.

Με την ακούραστη προσωπική εργασία και επίβλεψη του εφημερίου και προϊσταμένου του Ιερού Ναού, π. Σταύρου Σωτηρόπουλου, ο οποίος και ο ίδιος με την οικογένειά του είναι πλημμυροπαθής, μοιράζει καθημερινά με την συγκλονιστική εθελοντική εργασία ενοριτών, σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας, δεκάδες φιάλες εμφιαλωμένου νερού καθώς και μερίδες ζεστού φαγητού, που ετοιμάζεται με τη φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει σε ισχύ η διαρκής έκκληση της Τοπικής μας Εκκλησίας για προσφορά εμφιαλωμένων νερών, τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών υγιεινής και προσωπικής καθαριότητας, που κρίνονται απολύτως απαραίτητα και αναγκαία αυτή τη στιγμή.

Καθημερινά, δεκάδες συμπολίτες μας, μέσω των ενοριών και των εφημερίων ιερέων τους, λαμβάνουν μια μερίδα ζεστό φαγητό καθώς και εμφιαλωμένο νερό, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

Ακόμη, η Μητρόπολή μας, έχει ανακοινώσει τους αριθμούς Τραπεζικών λογαριασμών, όπου μπορεί κανείς να ενισχύσει την προσπάθεια για την αντιμετώπισης αυτής της έκτακτης κατάστασης.

 

Related posts