29 Μαρτίου, 2024

Τελευταια Νεα

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση»

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση»

Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» (Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2022), της τριμηνιαίας έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Στο νέο τεύχος φιλοξενείται πεντασέλιδο αφιέρωμα στον νέο Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό, μέχρι πρότινος Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεώς μας.

Ακολουθεί δισέλιδο αφιέρωμα στις Ιερατικές μας Συνάξεις, με τίτλο «Τα Ιερά Μυστήρια του Βαπτίσματος, του Χρίσματος και της Θείας Ευχαριστίας».

Στην συνέχεια, δημοσιεύεται δισέλιδο άρθρο της κ. Ουρανίας Σταματιάδου, Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Ιωνίας «Το Εγγλεζονήσι», με θέμα «Μικρά Ασία: Από την τραγωδία στη δημιουργία, από το δράμα στο θαύμα, 1922-2022», που είναι το τελευταίο του ετήσιου αφιερώματος της «Πληροφόρησης» στην επέτειο των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Ακολουθεί εξασέλιδο με ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας το παρελθόν τρίμηνο και το τεύχος ολοκληρώνεται με το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ σε ηλεκτρονική κορφή δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr

Related posts