07 Οκτωβρίου, 2022

Τελευταια Νεα

Εναρκτήριο Συνέδριο Κατηχητών

Εναρκτήριο Συνέδριο Κατηχητών

Το εναρκτήριο Συνέδριο Κατηχητών της Τοπικής μας Εκκλησίας, με την ευκαιρία της νέας εκκλησιαστικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25/9, στις 11π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Μετά τον Αγιασμό, που θα τελέσει ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, θα ακολουθήσει η εισήγηση του Πρωτ. Θεμιστοκλή Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων, με θέμα «Για ένα νέο ξεκίνημα στην διακονία της νεότητας».

Θα ακολουθήσει η εισήγηση του Αρχιμ. Ιωαννικίου Ζαμπέλη, Υπευθύνου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος & Ιθάκης, με θέμα «Το δικό μας χρέος για μία κατ’ άνθρωπον καρποφόρα επανεκκίνηση».

Την τελευταία εισήγηση θα κάνει η κ. Θεοδώρα Σαμπαζιώτη, με θέμα «Το παιχνίδι στο κατηχητικό σχολείο».

Μετά την συζήτηση επί των εισηγήσεων, θα παρουσιαστούν: το Πρόγραμμα του ετήσιου Σεμιναρίου Κατήχησης από τον Πρωτ. Κωνσταντίνο Φλάκη και το πρόγραμμα του επιδοτούμενου φροντιστηρίου κατηχητών, από την υπεύθυνη κ. Αικατερίνη Παλάσκα, Νηπιαγωγό.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την καταληκτήρια προσλαλιά του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα τελέσει την Χειροθεσία των νέων κατηχητών και θα επιδώσει τους διορισμούς και τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους Υπευθύνους Νεότητας και στους Κατηχητές.

Related posts