19 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση του Μητροπολίτου μας με το νέο Δ/Σ του Συλλόγου Φίλων του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων

Συνάντηση με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων είχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την Τετάρτη 16/9, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μιλώντας εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, ο Πρόεδρος κ. Απόστολος Κρεμαστάς, ανέλυσε διεξοδικά τις ενέργειες και την κύρια στόχευση του Συλλόγου, που είναι η ανάδειξη του έργου που γίνεται στο γηροκομείο, η διοργάνωση πολιτιστικών δράσεων και η έμπρακτη στήριξη του ιδρύματος από την  κοινωνία της Μαγνησίας, είτε μέσω ιδιωτικών υλικών ή και χρηματικών δωρεών, είτε μέσω  χορηγιών από τις τοπικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιότατος αφού έδωσε την ευλογία του στο νέο Δ/Σ, ευχήθηκε καλή δύναμη στα ομολογουμένως απαιτητικά καθήκοντά του, δηλώνοντας παράλληλα, πως θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου, που θα στηρίξει την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων.

Related posts