29 Μαρτίου, 2024

Τελευταια Νεα

Χειροτονία Πρεσβυτέρου – Εγκαίνια Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου θα λειτουργήσει το Σάββατο 28/9 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Κατά την Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου του Ναού π. Γεωργίου Κορνούτου, εγγάμου και πατρός ενός τέκνου.

 

Εγκαίνια Αγίου Ελευθερίου Βόλου

 

Την Κυριακή 29/9 θα τελεστούν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Βόλου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, το Σάββατο 28/9, στις 6.30μ.μ., θα τελεστούν η Κατάθεση των Ιερών Λειψάνων, των Αγίων Ελευθερίου, Τρύφωνος και Γεδεών και θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Εγκαινίων, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Θερμοπυλών κ. Ιωάννου, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Πεντέλης.

Την Κυριακή 29/9 θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Εγκαινίων του Ναού, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, συλλειτουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Θερμοπυλών κ. Ιωάννου.

Από την Δευτέρα 30/9 έως την Παρασκευή 5/10 θα τελείται καθημερινά η Θεία Λειτουργία, ενώ την Παρασκευή 4/10, στις 8.30μ.μ., θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.

Την Κυριακή 6/10 θα τελεστεί Μνημόσυνο για τους δωρητές του Ναού.

Related posts