29 Μαΐου, 2020

Γιορτινή λήξη της χρονιάς για τον Βρεφονηπιακό μας Σταθμό

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/6, με μεγάλη επιτυχία,  η καταληκτήρια γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού  – Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος,  με τίτλο «Μια γοργόνα στο Παγασητικό». Η γιορτή ολοκλήρωσε, με τον πιο όμορφο τρόπο, το  ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των μαθητών «Αγαπώ την πόλη μου». Η  αίθουσα γεμάτη από γονείς και παιδιά, πλημμύρισε από τραγούδια, κέφι, χορό, κοινωνικά μηνύματα και πολύ συγκίνηση. Τα τραγούδια τα συνόδευαν οι μουσικοί του Ωδείου Παλάσκα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο Σταθμό, καθώς και το προσωπικό για το δύσκολο και σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά στη γαλούχηση των παιδιών.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο δημιουργός του τραγουδιού «Ο Βόλος μας μαγεύει» κ. Καραμπερόπουλος και ο ερμηνευτής κ. Σκοτίδας τραγούδησαν μαζί με τα  παιδιά και  τους γονείς ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Related posts