26 Απριλίου, 2024

Κυκλοφορήθηκε το Εβδομαδιαίο Ενημερωτικό Δελτίο της Ι. Μ. Δημητριάδος «Εισοδικόν» τευχ. 362

Σ’ αυτό το τεύχος διαβάστε:

 

– Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Στα χρόνια της μεγάλης κρίσης φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων» – Πραγματοποιήθηκε ο Απολογισμός του Εράνου Αγάπης 2018

– Ρασοφορία Μοναχού στην Άνω Μονή Ξενιάς

– Παρουσιάστηκε η Επετειακή έκδοση – Ημερολόγιο 2019 «Οι θησαυροί της Μακρινίτσας»

 

Δείτε Επίσης..

– Η Ένωση Πολυτέκνων Μαγνησίας τίμησε τον Μητροπολίτη μας

– Στις επαρχίες Αλμυρού και Βελεστίνου για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους ο Σεβασμιώτατος

– Eξαμηνιαία μαθήματα για την επιστήμη της λαογραφίας από την Ακαδημία Λαϊκού Πολιτισμού & Τοπικής Ιστορίας

– Αγιασμός νέου λεωφορείου για τα μέλη του «Ιππόκαμπου»

– Επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής από συνεργάτες του «Εσταυρωμένου»

 

Παρακολουθήστε απο το κανάλι μας στο youtube  το Α΄μέρος της 1ης συνάντησης της σειράς ομιλιών, υπό τον τίτλο «Διάλογοι Θεολογίας Ψυχολογίας» που διοργανώνει η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών, σε συνεργασία με το Κέντρο Σωματικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ και με τον Σύνδεσμο νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος για πέμπτη συνεχή χρονιά. Με αυτή την προσπάθεια η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών επιχειρεί να απευθυνθεί στον καθημερινό άνθρωπο και στην οικογένεια του σήμερα, και να απαντήσει στα ερωτήματά τους με την συνδρομή της ψυχολογίας. Η πρώτη συνάντηση με θέμα «Γάμος ή έρωτας; Γάμος και Έρωτας!» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, και ώρα 18.30 στην αίθουσα Forum (Δεληγιώργη 9, κοντά στο ξενοδοχείο Park). Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν: ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π.Λίβυος) εφημέριος Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης Πύργου, συγγραφέας και ο κ. Ιάκωβος Μαρτίδης, ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, συγγραφέας.

 

 

Για να εγγραφείτε κι εσείς στους παραλήπτες του «Εισοδικού» και να το λαμβάνετε στο e-mail σας, πατήστε εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται, επισημαίνοντας στα σχόλια: Για το «Εισοδικόν»

ή

απλά αποστέλλοντας ένα mail στο [email protected] με την ένδειξη «Εισοδικόν»

Related posts