22 Ιουλίου, 2024

Τελευταια Νεα

Προσφορά παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου από τη Μητρόπολή μας

 

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία, που αφορά στην οδική ασφάλεια των παιδιών μας, προέβη σήμερα η Τοπική μας Εκκλησία. Συγκεκριμένα, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, στο Αλιβέρι, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος προσέφερε στους μαθητές είκοσι (20) παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου και ένα (1) κράνος μοτοσυκλέτας, συμβάλλοντας, με τον τρόπο αυτό, στην διαμόρφωση σωστής οδηγικής και κυκλοφοριακής αγωγής τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας (Τμήμα Τροχαίας) και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και κατά τη διάρκειά της, εκπρόσωποι της Τροχαίας Βόλου έκαναν σχετική επίδειξη για την ορθή χρήση των παιδικών καθισμάτων.

Την πρωτοβουλία αυτή της Ιεράς Μητροπόλεώς μας χαιρέτησαν, ο Διευθυντής του 10ου Δημ. Σχολείου Ν. Ιωνίας κ. Αναστάσιος Γούκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Βασίλειος Μαρκογιαννάκης και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γεώργιος Πολύζος.

Στη σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε ότι «σήμερα κάνουμε το ελάχιστο για τα παιδιά μας, γνωρίζοντας ότι κάθε παιδί που προστατεύουμε είναι για εμάς ο ίδιος ο Χριστός». Εξήρε δε το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των φορέων της πόλης μας, που έχει ως αποτέλεσμα εκδηλώσεις σαν κι αυτήν.

Related posts