25 Απριλίου, 2024

Εκδήλωση για την Μεσογειακή αναιμία στο Πν. Κέντρο – Εθελοντικές Αιμοδοσίες στις 7 και 8 Μαΐου

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, διοργανώνει την Κυριακή 6/5, στις 6μ.μ., στο Πν. Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Μεσογειακή Αναιμία: η πορεία ζωής ενός χρονίου πάσχοντος».

Στην εκδήλωση θα ομιλήσουν:

Η κ. Ιουλία Νησιώτου – Μαντέλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Παιδίατρος, με θέμα: «Μεσογειακή Αναιμία: παρελθόν, παρόν, μέλλον» και

ο κ. Στέλιος Κοντακιώτης, Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχαναλυτής, με θέμα: «Να είσαι ή να μην είσαι σαν τους άλλους;».

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία «Ιωνία», υπό την δ/νση της κ. Κορνηλίας Φραγκογιάννη.

 

Εθελοντικές Αιμοδοσίες

Εξάλλου, την Δευτέρα 7/5 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με το 1ο ΓΕΛ και το 1ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, στις εγκαταστάσεις των σχολείων, από τις 9π.μ. έως τη 1μμ.

Την Τρίτη 8/5, στο προαύλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, θα πραγματοποιηθεί νέα εθελοντική Αιμοδοσία για τους πάσχοντες από Μεσογειακή Αναιμία, από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ.

Related posts