18 Απριλίου, 2024

Κυκλοφορήθηκε το Εβδομαδιαίο Ενημερωτικό Δελτίο της Ι. Μ. Δημητριάδος «Εισοδικόν» τευχ. 307

Σ’ αυτό το τεύχος διαβάστε:

 

  Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η Ορθόδοξη πίστη μας θα κρατήσει τον λαό και την πατρίδα μας όρθιους» – Τιμήθηκε ιεροπρεπώς η μνήμη των Αγίων Αθανασίου και Αντωνίου στην Μητρόπολη Δημητριάδος

 

–        Νέος Διάκονος στην Μητρόπολη Δημητριάδος

 

–      Η βασιλόπιτα του προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος»

 

–      Ευλογία της βασιλόπιτας στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο των Καναλίων

 

Δείτε Επίσης

–  Το Κήρυγμα της Κυριακής Τελώνου και Φαρισαίου (28/01/2018)

–      Χαιρετισμός του Μητροπολίτου μας στην Ημερίδα – Κοινό Σχολικό Συμβούλιο

 

–      Τα παιδιά της «ΚΙΒΩΤΟΥ του κόσμου» ήταν οι πρωταγωνιστές στην εκδήλωση του Σ.Σ.Κ. «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ»

 

Δείτε ακόμη τη νέα κατηγορία με ενδιαφέροντα άρθρα Αντιαιρετικού περιεχομένου και νέες προτάσεις ανάγνωσης από την Ορθόδοξη Ψηφιακή Θεολογική Βιβλιοθήκη!

– Επίκαιρο δυσεύρετο-σπάνιο και έως πρότινος αδημοσίευτο -ηλεκτρονικά- βιβλίο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, από την ιστοσελίδα – αφιέρωμα για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

και

– Γνωρίστε μέσα από την ιστοσελίδα μας τους Ιερούς μας Ναούς!
Όπως σε κάθε τεύχος, θα βρείτε και τον «Λόγο του Επισκόπου» & το κήρυγμα της Κυριακής  Τελώνου και Φαρισαίου (28/01/2018)

 

Παρακολουθήστε απο το κανάλι μας στο youtube την 8η και τελευταία, για το Ιεραποστολικό έτος (2015), Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος  που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο της γενικής θεματολογίας των Συνάξεων, που αφορά στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, το επιμέρους θέμα της ήταν «Ίνα πάντες έν ώσιν». Δεύτερος ομιλητής ήταν ο κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, Δρ Θεολογίας, Αρχισυντάκτης του περιοδικού «Σύναξη», που ανέπτυξε το θέμα «Μαθητεύσατε πάντα τα έθνη: η ιεραποστολή ως η κατ’ εξοχήν πραγμάτωση του οικουμενικού χαρακτήρα της Εκκλησίας»

 

Για να εγγραφείτε κι εσείς στους παραλήπτες του «Εισοδικού» και να το λαμβάνετε στο e-mail σας, πατήστε εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται, επισημαίνοντας στα σχόλια: Για το «Εισοδικόν»

ή

απλά αποστέλλοντας ένα mail στο [email protected] με την ένδειξη «Εισοδικόν»

Related posts