21 Φεβρουαρίου, 2024

Τελευταια Νεα

Μνήμη Μεγάλου Βασιλείου – Δοξολογία επί τω νέω έτει 2018

Μνήμη Μεγάλου Βασιλείου – Δοξολογία επί τω νέω έτει 2018

Την μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου, Επισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας, τιμά η Εκκλησία μας την Δευτέρα 1/1/2017.

Στην Τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ., θα τελεστεί ο μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου, θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης, κ.Θεόκλητος.

 

Δοξολογία επί τω νέω έτει 2018

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στις 11.30π.μ., ο Σεβασμιώτατος θα μεταβεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, όπου θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία επί τω νέω έτει 2018.

 

Μνήμη Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ

Στις 4.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου, θα ψαλεί η Παράκληση του Αγίου και θ’ ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου στο ενοριακό κέντρο του Ναού.

Ανήμερα της εορτής (2/1), θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στις 5.00 μ.μ. η Ιερά Παράκληση του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

Related posts