25 Ιουλίου, 2021

Κυκλοφορήθηκε το Εβδομαδιαίο Ενημερωτικό Δελτίο της Ι. Μ. Δημητριάδος «Εισοδικόν» τευχ. 271

Σ’ αυτό το τεύχος διαβάστε:

 

– Έφυγε από τη ζωή ο Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Μιχάλης Μελέτης

– Υποδειγματική Θεία Λειτουργία για το 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας και Βάπτιση μαθήτριας

– Πασχαλιάτικο Πανηγύρι στον Άγιο Δημήτριο Βόλου (video)

– Η΄ Ιερατική Σύναξη

Δείτε επίσης…

– Το κήρυγμα της Εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης

– ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ κ.κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΛΕΤΗ, Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

– Ζ΄ Διαγωνισμός Ψαλτικής Τέχνης

– Πρόγραμμα Κατασκηνώσεων 2017

– Προσκύνημα στα Ιεροσόλυμα

 

Δείτε ακόμη τη νέα κατηγορία με ενδιαφέροντα άρθρα Αντιαιρετικού περιεχομένου και νέες προτάσεις ανάγνωσης από την Ορθόδοξη Ψηφιακή Θεολογική Βιβλιοθήκη!

 

– Επίκαιρο δυσεύρετο-σπάνιο και έως πρότινος αδημοσίευτο -ηλεκτρονικά- βιβλίο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, από την ιστοσελίδα – αφιέρωμα για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

και

 

– Γνωρίστε μέσα από την ιστοσελίδα μας τους Ιερούς μας Ναούς!
Όπως σε κάθε τεύχος, θα βρείτε και τον «Λόγο του Επισκόπου» & το Κήρυγμα της Κυριακής του Τυφλού  21/05/2017.

 

Παρακολουθήστε  από το κανάλι μας στο Youtube   τον χαιρετισμός του  μακαριστού Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου και Δ/ντου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος κ. Μιχαήλ Μελέτη, στην Επιστημονική Μουσικολογική Ημερίδα προς τιμή του αειμνήστου Πρωτοψάλτου Μανώλη Χατζημάρκου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/2/2014, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας. Την οργάνωση της Ημερίδος είχαν ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Βόλου «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» σε συνεργασία με τον Τομέα Ψαλτικής Τέχνης και Μουσικολογίας της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Για να εγγραφείτε κι εσείς στους παραλήπτες του «Εισοδικού» και να το λαμβάνετε στο e-mail σας, πατήστε εδώ συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται, επισημαίνοντας στα σχόλια: Για το «Εισοδικόν»

ή

απλά αποστέλλοντας ένα mail στο [email protected] με την ένδειξη «Εισοδικόν».

Related posts