04 Ιουλίου, 2024

Τελευταια Νεα

Στις 11.00 σε απευθείας μετάδοση από το ASTRA TV η εξόδιος ακολουθία του π.Βαίου Τακούμη απο τον Αγ.Τρύφωνα Βόλου

Στις 11.00 σε απευθείας μετάδοση από το ASTRA TV η εξόδιος ακολουθία του π.Βαίου Τακούμη απο τον Αγ.Τρύφωνα Βόλου

Από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ανακοινώνεται ότι η Εξόδιος Ακολουθία του Μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Βαΐου Τακούμη, ο οποίος εκοιμήθη αιφνιδίως από ανακοπή καρδιάς, το μεσημέρι του Σαββάτου 14/11, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 11π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Βόλου, προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου.

Η σωρός του π. Βαΐου θα μεταφερθεί στον Ναό στις 7.30π.μ. και αμέσως μετά θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

Τόσο η Θεία Λειτουργία, όσο και η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστούν αυστηρώς σύμφωνα με το προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Στίς 11.00 το πρωί της Τρίτης 17/11 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Π.Βάιου Τακούμη που έφυγε από την ζωή μετα από ανακοπή καρδιάς .Λόγω των εκτάκτων μέτρων της πανδημίας η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί εν κλειστώ μόνο με τη παρουσία του Μητροπολίτη και δύο ιερέων και την οικογένεια του

Ο τηλεοπτικός σταθμός astra σε ένδειξη αγάπης και σεβασμού στον αγαπημένο φίλο π.Βάιο  θα μεταδώσει απευθείας την εξόδιο ακολουθία για να έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν όσοι λόγω των μέτρων δεν θα μπορέσουν να παραστούν.

Παρακολουθήστε μέσω του live streaming του καναλιού: https://www.astratv.gr/live-streaming/

 

 

Related posts