22 Ιουλίου, 2024

Τελευταια Νεα

«ΦΙΛΙΑ: ένας σπουδαίος αλλά δύσκολος αγώνας» – Συνεχίζονται οι μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις (zoom)

«ΦΙΛΙΑ: ένας σπουδαίος αλλά δύσκολος αγώνας» – Συνεχίζονται οι μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις (zoom)

 

Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου πάνω σε σύγχρονα ζητήματα της εποχής μας, η Ιερά μας Μητρόπολη, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιγνατίου και τον συντονισμό του Γραφείου Νεότητας,  συνεχίζει τις  κατηχητικές συναντήσεις για τον μήνα Φεβρουάριο.

Αυτή τη φορά με θέμα: «ΦΙΛΙΑ: ένας σπουδαίος αλλά δύσκολος αγώνας». Ομιλητές αυτής της συνάντησης θα είναι: α) ο π.Καλλίνικος Γεωργακόπουλος, Προϊστάμενος Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και β) η κ.Αρετή Τζανετοπούλου, Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας. Μαζί τους θα συμμετέχουν και νέοι που θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους γι’ αυτό το θέμα.

Χώρος συνάντησης, θα είναι η αίθουσα “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024, στις 7.00 το απόγευμα.

Οι συναντήσεις αυτές απευθύνονται σε όλους τους κατηχητές, τις κατηχήτριες, τα στελέχη του νεανικού έργου αλλά και σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως που ενδιαφέρεται να ακούσει και να προβληματιστεί πάνω στα διαπραγματευόμενα θέματα. Υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος είναι η Εκπαιδευτικός κ. Κατερίνα Παλάσκα – Μαντούδη.

Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις συναντήσεις αυτές δια ζώσης, υπήρχε και θα υπάρχει η δυνατότητα της διαδικτυακής αναμετάδοσης μέσω της πλατφόρμας zoom.

Το link της συνάντησης είναι: https://us06web.zoom.us/j/85604875189?pwd=g8kH53abEgrRheGwRaKhKPanmcbfDf.1

Related posts