28 Απριλίου, 2024

«Νέοι και εκκλησιαστική ζωή: συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία και Εξομολόγηση» – Αυτή την Τετάρτη η μηνιαία κατηχητική συνάντηση (zoom)

«Νέοι και εκκλησιαστική ζωή: συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία και Εξομολόγηση» – Αυτή την Τετάρτη η μηνιαία κατηχητική συνάντηση (zoom)

 

Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου πάνω σε σύγχρονα ζητήματα της εποχής μας, η Ιερά μας Μητρόπολη, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιγνατίου και τον συντονισμό του Γραφείου Νεότητας,  συνεχίζει τις  κατηχητικές συναντήσεις για τον μήνα Ιανουάριο.

Στις συναντήσεις αυτές, προσκεκλημένοι ομιλητές, θα διαπραγματεύονται σύγχρονα θέματα που αφορούν κυρίως τους νέους. Απευθύνονται σε όλους τους κατηχητές, τις κατηχήτριες, τα στελέχη του νεανικού έργου αλλά και σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως που ενδιαφέρεται να ακούσει και να προβληματιστεί πάνω στα εξεταζόμενα θέματα. Υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος είναι η Εκπαιδευτικός κ. Κατερίνα Παλάσκα – Μαντούδη.

Ομιλητής αυτής της συνάντησης θα είναι ο Θεολόγος-καθηγητής του 1ου Πειραματικού Λυκείου Ν. Ιωνίας κ. Σωτήρης Τσιτσιρίγκας με θέμα: «Νέοι και εκκλησιαστική ζωή: συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία και Εξομολόγηση»

Μαζί  του θα συμμετέχουν και οι  μαθητές του 1ου Πειραματικού Λυκείου που θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους γι’ αυτό το θέμα: Αναστασίου Αντώνης, Ανδρεόγλου Αλέξης, Γκράσσος Νίκος, Δεμίρης Μιχαήλ – Άγγελος, Κεφαληνού Παναγιώτα, Κολωκοτρώνη Εβελίνα, Σιάρρα Ασπασία. Λογοδότη Σμαράγδα.

Χώρος συνάντησης, θα είναι η αίθουσα “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, μεθαύριο Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024, στις 19.00.

Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις συναντήσεις αυτές δια ζώσης, υπήρχε και θα υπάρχει η δυνατότητα της διαδικτυακής αναμετάδοσης μέσω της πλατφόρμας zoom, την οποία επιμελείται ο κ. Παναγιώτης Θεοδοσίου. Το link της επόμενης συνάντησης είναι: https://us06web.zoom.us/j/83328123333?pwd=RjH1LtoFsSLo2IJS0K2leKcyzFYCIa.1

 

 

Related posts