27 Απριλίου, 2024

“Νέοι και εκκλησιαστική ζωή: συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία και Εξομολόγηση” – Συνεχίζονται οι μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις (zoom)

“Νέοι και εκκλησιαστική ζωή: συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία και Εξομολόγηση” – Συνεχίζονται οι μηνιαίες κατηχητικές συναντήσεις (zoom)

Στην προσπάθειά της για τη διαρκή κατάρτιση των κατηχητριών, κατηχητών και στελεχών του νεανικού έργου, σχετικά με σύγχρονα ζητήματα, η Ιερά μας Μητρόπολη, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιγνατίου και τον συντονισμό του Γραφείου Νεότητας, συνεχίζει τις  κατηχητικές συναντήσεις και το νέο έτος.

Στις συναντήσεις αυτές, προσκεκλημένοι ομιλητές, θα διαπραγματεύονται σύγχρονα θέματα που αφορούν κυρίως τους νέους. Απευθύνονται σε όλους τους κατηχητές, τις κατηχήτριες, τα στελέχη του νεανικού έργου αλλά και σε κάθε άνθρωπο καλής θελήσεως που ενδιαφέρεται να ακούσει και να προβληματιστεί πάνω στα εξεταζόμενα θέματα. Υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος είναι η Εκπαιδευτικός κ. Κατερίνα Παλάσκα – Μαντούδη.

Χώρος συνάντησης, είναι η αίθουσα “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, μία Τετάρτη τον μήνα, στις 19.00, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ήδη στο κανάλι της μητροπόλεώς μας στο youtube, αναρτήθηκε το σχετικό βίντεο της τρίτης συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανό Ζερβό, Ψυχολόγο και Θεολόγο, με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός».

Στην τέταρτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 στις 7.00 το απόγευμα, ομιλητής θα είναι ο Θεολόγος Καθηγητής στο 1ο Πειραματικό Γ.Ε.Λ. Ν. Ιωνίας, κ. Σωτήρης Τσιτσιρίγκας, με θέμα: «Νέοι και εκκλησιαστική ζωή: συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία και Εξομολόγηση».

Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις συναντήσεις αυτές δια ζώσης, υπήρχε και θα υπάρχει η δυνατότητα της διαδικτυακής αναμετάδοσης μέσω της πλατφόρμας zoom, την οποία επιμελείται ο κ. Παναγιώτης Θεοδοσίου. Το link της επόμενης συνάντησης είναι: https://us06web.zoom.us/j/83328123333?pwd=RjH1LtoFsSLo2IJS0K2leKcyzFYCIa.1

Related posts