02 Μαΐου, 2024

Τελευταια Νεα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Βόλου

Το Σάββατο 02/12  πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, η  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση  για τον στολισμό και την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής. που συνδιοργάνωσαν το Κατηχητικό Σχολείο του Ναού, ο Σύλλογος Γονέων του 17ου Δημοτικού Σχολείου και του 16ου Νηπιαγωγείου Βόλου. Μια εκδήλωση που κατάφερε να ενώσει όλους τους κατοίκους της ενορίας της Αγ.Παρασκευής  τους γονείς και τους μαθητές. Με ιδιαίτερη κατάνυξη, ο ναός γέμισε παιδικές φωνές και τιμήθηκε η μεγαλύτερη εορτή του έτους, η Γέννηση του Κυρίου μας. Όλη η συνοικία της Αγίας Παρασκευής ενώθηκε σε μια εκδήλωση που τιμήθηκε από πλήθος κόσμου και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής. Πλήθος τοπικών επιχειρήσεων χορήγησαν 130 δώρα και υποτροφίες που μοιράστηκαν στα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε :

Εκκλησιασιαστικούς ύμνους από τη  Χορωδία & το Κατηχητικό του Ι.Ν. της Αγ.Παρασκευής
Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από  τους μαθητές  του 17ου Δημοτικού  & του 16ου Νηπιαγωγείου Βόλου υπό τη διεύθυνση της Διευθύντριας του Ωδείου Παλάσκα κα Γεωργία Παλάσκα
Στολισμό  & Φωταγώγιση  του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στο προαύλιο του Ι.Ν. της Αγ. Παρασκευής  λειτούργησε εορταστικό bazaar με χειροποίητα δώρα και γλυκά για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων του 17ου Δημοτικού και του Σπιτιού Γαλήνης της ενορίας της Αγίας Παρασκευής.

Related posts