20 Απριλίου, 2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση: «Πάσχα, Κυρίου Πάσχα!»

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς αυτό το Σάββατο 1η Απριλίου, η Πασχαλινή εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των κατηχητικών της τοπικής μας Εκκλησίας με τίτλο: “Πάσχα, Κυρίου Πάσχα…η πορεία του Θείου Δράματος” που διοργανώθηκε στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας, ενώ αποτελούνταν από 11 διαδραστικά περίπτερα που αφορούσαν όλες τις μέρες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, με προσέγγιση παιδαγωγικά προσαρμοσμένη.

Περίπου 150 παιδιά συμμετείχαν δημιουργικά σε ποικίλες δραστηριότητες, ενώ στο τέλος έλαβαν τις προσωπικές τους χειροτεχνίες, λαμπάδες και κεράσματα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος, ξεναγήθηκε από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης στα διαδραστικά εργαστήρια,  ευλογώντας την όλη προσπάθεια.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 50 συντελεστές και παιδαγωγοί, εκπαιδευτικοί του Βρεφονηπιακού Σταθμού “η Μεταμόρφωση”, οι σπουδαστές του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° κι ένα πλήθος επαγγελματιών συνεργατών και παιδιών, υπό την εποπτεία και τον συντονισμό της θεατρολόγου Βίκυς Νινιζοπούλου και του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Ευστρατιάδη (“ProdAct Shows”).

Related posts