23 Απριλίου, 2024

«Πάσχα, Κυρίου Πάσχα!» – Η πορεία του Θείου Δράματος… – ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!

«Πάσχα, Κυρίου Πάσχα!» – Η πορεία του Θείου Δράματος… – ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!

 

Η Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος και Αλμυρού, με το Γραφείο Νεότητας, καινοτομώντας για ακόμα ένα Ιεραποστολικό έτος, διοργανώνει για πρώτη φορά μια Πασχαλινή εκδήλωση, επιδιώκοντας τη συμμετοχή όλων των παιδιών των κατηχητικών σχολείων της τοπικής μας Εκκλησίας, το Σάββατο 1η Απριλίου 2023, από τις 5.00 μ.μ.. Οι υπεύθυνοι της πρόσφατης Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης λαμβάνοντας υπόψιν τους την επιτυχία και την μεγάλη συμμετοχή των κατηχητικών σχολείων, ετοιμάζουν για πρώτη φορά, ένα «πνευματικό ταξίδι» των παιδιών στις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και στην κορύφωση του Θείου Δράματος.

Κρατήσεις Θέσεων

 Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης καλούν τους ιερείς, τις κατηχήτριες και τους κατηχητές να δηλώσουν την συμμετοχή των ενοριών και των μαθητών τους στη γραμματεία της Ι.Μ. Δημητριάδος και στο email: [email protected] μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023. 

Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης Βίκυ Νινιζοπούλου και Γιάννης Ευστρατιάδης  («ProdAct Shows») δηλώνουν πως  πρόκειται για ένα «ταξίδι» μικρής διάρκειας (περίπου 90 λεπτών) αλλά μεγάλης σημασίας και δεσμεύονται για ακόμα μια φορά, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτoυ μας κ.κ Ιγνατίου και των συνεργατών του Γραφείου Νεότητας, να προσφέρουν στα παιδιά μια εμπειρία γεμάτη ερεθίσματα και γνώση για τις Άγιες Μέρες του Θείου Πάθους, θέτοντας έναν μικρό επικουρικό λίθο στο λειτούργημα όλων των κατηχητριών και κατηχητών.

 

«Πάσχα, Κυρίου Πάσχα!» – Η πορεία του Θείου Δράματος…

Σάββατο 1η Απριλίου 2023, από τις 5.00 μ.μ.

Κρατήσεις Θέσεων: στη γραμματεία της Ι.Μ. Δημητριάδος και στο email: [email protected] (μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023)

 

Related posts