25 Απριλίου, 2024

Φωτογραφικός Διαγωνισμός – «ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ»

Φωτογραφικός Διαγωνισμός – «ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ»

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2022- 2023, διοργανώνεται και Φωτογραφικός διαγωνισμός από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΠΗΛΙΟΥ «ΜΗΤΗΡ ΘΕΟΥ Η ΟΞΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ» και το  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΠΗΛΙΟΥ «ΟΙ ΜΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ Α.Μ.Κ.Ε.», με θέμα: «ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΠΗΛΙΟΥ», και αναφέρεται σε απεικόνιση στιγμών του χωριού, στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Η κριτική επιτροπή είναι τριμελής και αποτελείται από τους:

Αργύρη Ζαφειρίδη, Ελένη Παπαθανασίου και Αργύρη Ρουσογιάννη.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι βρεθούν στη Μακρινίτσα τις γιορτινές μέρες από 18 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, με μια (1) φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες πρέπει να υποβληθούν σε υψηλή ανάλυση (1600 χ100 ΣΤΑ 300 dpi)) στο email του Βυζαντινού Μουσείου Μακρινίτσας: [email protected] μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023.

Οι νικητές του Διαγωνισμού θα είναι τρείς (3), οι οποίοι, σύμφωνα με τους Όρους Συμμετοχής, θα έχουν υποβάλει τις καλύτερες φωτογραφίες σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής.

Η επιλογή θα γίνει αποκλειστικά και μόνο μεταξύ των Συμμετεχόντων που θα έχουν εγγραφεί στο διαγωνισμό σύμφωνα με τον τρόπο που προβλέπεται από τους όρους συμμετοχής, που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Διοργανωτή στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.makrinitsamuseum.gr.

Τα τρία βραβεία του διαγωνισμού είναι:

1ο Βραβείο: Τετραήμερη Φιλοξενία δύο ατόμων σε Αρχοντικό της Μακρινίτσα

2ο Βραβείο: Διήμερη Φιλοξενία δύο ατόμων σε Αρχοντικό της Μακρινίτσα.

3ο Βραβείο. Πλήρες Γεύμα δύο (2) ατόμων στην παραδοσιακή ταβέρνα της Μακρινίτσας «Κάρδαμο».

Related posts