19 Μαρτίου, 2024

Ξεκινά ο Έρανος Αγάπης 2022

Ξεκινά ο Έρανος Αγάπης 2022

Ξεκινά, από 1η Δεκεμβρίου, ο Έρανος Αγάπης 2022 της Τοπικής μας Εκκλησίας, ο οποίος θα διαρκέσει όλο τον Δεκέμβριο, ενόψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου. Ομάδες εθελοντριών κυριών από τις ενορίες θα επισκεφθούν τις οικίες και τα καταστήματα, υποβάλλοντας την παράκληση της Ιεράς Μητροπόλεως για την οικονομική στήριξη του μεγάλου κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου, την περίοδο των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια όλων, ο φετινός Έρανος της Αγάπης θα ενισχύσει το πρόγραμμα: προσφοράς 2000 μερίδων φαγητού σε απόρους, καθημερινά, φιλοξενίας ηλικιωμένων στο γηροκομείο Καναλίων, υποτροφιών σε  φοιτητές, καθημερινού φαγητού σε τρία ιδρύματα της πόλης μας, προσφοράς τροφίμων και οικονομικών βοηθημάτων σε απόρους από το Κέντρο Συμπαραστάσεως Οικογενείας, υλικής συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης για τους φυλακισμένους, διά του Σ.Σ.Κρατουμένων «Ο Εσταυρωμένος», προσφοράς φαρμάκων, πολλαπλής στήριξης στην κοινωνικοποίηση των ΡΟΜΑ του Αλιβερίου κ. άλ.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας, ο φετινός Έρανος Αγάπης θα αποδείξει ότι οι Έλληνες μπορούμε ενωμένοι να προσφέρουμε ελπίδα, αγάπη, συμπαράσταση σε συνανθρώπους μας, που μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Related posts