23 Απριλίου, 2024

Τελευταια Νεα

Εκδηλώσεις στήριξης και ενίσχυσης του Σουρλιγκείου Γηροκομείου Καναλίων

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν δύο Εκδηλώσεις στήριξης και ενίσχυσης του Σουρλιγκείου Γηροκομείου Καναλίων τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ἡ πρώτη έλαβε χώρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ε.έ. το βράδυ στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου DOMOTEL ΞΕΝΙΑ Βόλου και συμμετείχαν Βουλευτές του Νομού, οι Πρόεδροι του Δικηγορικού, Ιατρικού, Φαρμακευτικού, και Οδοντιατρικού Συλλόγου Βόλου, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, καθώς και κορυφαίοι παράγοντες του Επιχειρηματικού και Εμπορικού Κόσμου της πόλεως και της περιοχής μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εναρκτήριο χαιρετισμό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Δαμασκηνού Κιαμέτη, ο οποίος παρουσίασε τον ετήσιο απολογισμό δράσεων και εργασιών για τον εξωραϊσμό, την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου Καναλίων.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος ο οποίος ευχαρίστησε όλους τούς εκλεκτούς προσκεκλημένους για την ολόθυμη συμπαράστασή τους προς το Σουρλίγκειο Ίδρυμα της Τοπικής μας Εκκλησίας καθώς και όλους όσοι έχουν την ευθύνη για τη λειτουργία του.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προσφορά δείπνου και ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στην κεντρική αίθουσα Εκδηλώσεων τού Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ τής πόλεώς μας.

Ἡ δεύτερη Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου ε.έ., τo απόγευμα στoν ίδιο Ξενοδοχειακό χώρο. Δεκάδες συμπολίτες μας συμμετείχαν στo Εόρτιο αυτό Απογευματινό και απόλαυσαν τo πρόγραμμα παραδοσιακών χορών πού παρουσίασε τo Χορευτικό Συγκρότημα Παραδοσιακών Χορών τής Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Στην Εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ως Εκπρόσωπος τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, ο Προεδρεύων τού Διοικητικού Συμβουλίου του Σουρλιγκείου Ιδρύματος, π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, ο οποίος έκανε μία ιστορική διαδρομή στο χρονικό ανεγέρσεως και έναρξης λειτουργίας του Ιδρύματος. Ευχαρίστησε το Διοικητικό Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό του Ιδρύματος για την καθοριστική συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του και παρουσίασε τούς στόχους για την συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών αλλά και την κτηριακή υποδομή του Ιδρύματος.

Τα έσοδα και από τις δύο Εκδηλώσεις θα προσφερθούν για την υλοποίηση της μελέτης Πυρασφάλειας του Ιδρύματος, με σκοπό την ασφαλή διαβίωση και φιλοξενία των τροφίμων.

Related posts