01 Μαΐου, 2024

Τελευταια Νεα

Δωρεές στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

Δωρεές στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για τις δωρεές σε χρήματα, παραϊατρικό υλικό και τρόφιμα τους:

  1. Πέτρου Ευαγγελία
  2. Καρανικόλα Βασιλική
  3. Χονδρονίκου Ευανθία
  4. Μπεφάνη Χαράλαμπο
  5. Κατσιώτη Γιάννη
  6. Ορμανόπουλο Χρήστο
  7. Παπαϊωάννου Νέστωρα
  8. Παπαϊωάννου Βασίλη
  9. Κ. Κωνσταντά
  10. Κ. Παναγιωτάκη

Επίσης ευχαριστεί για το γεύμα εις μνήμην Ζερβαλίδου Σοφίας. Τον κ. Παπαδόπουλο Ιωάννη για τη δωρεά χρημάτων εις μνήμην Χαράλαμπου και Απόστολου Παπαδόπουλου. Την κ. Κουτσικού Αικατερίνη για τη δωρεά χρηματικού ποσού εις μνήμην του συζύγου της, Κουτσικού Ευριπίδη. Την κ. Ζηργάνου Ανδριάνα για το χρηματικό ποσό εις μνήμην του συζύγου Ζηργάνου Γιακουμή. Την κ. Τσόγκαρη Άννα για τη δωρεά αντι μνημοσύνου εις μνήμην της αδερφής της Δήμητρας. Τον κ. Χατζηνικολάου Δημήτρη για το γεύμα εις μνήμην του αδερφού του. Την κ. Παπαϊωάννου Νεμέα για τα τρόφιμα εις μνήμην των γονέων Αθανάσιου και Αθανασίας. Τον κ. Χατζηκυριαζή Δημήτρη για το γεύμα εις μνήμην του πατρός του. Τον κ. Χατζηνικολάου για το γεύμα προς τους ηλικιωμένους αντί μνημοσύνου.

 

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, κ.Καραΐσκο Βασίλη για την προσφορά τροφίμων προς το Ίδρυμα. Την Κοινωνική Μέριμνα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας για τη δωρεά φαρμάκων και παραϊατρικού υλικού. Το Ζαχαροπλαστείο «Γλυκό Στύλλας» για την προσφορά και την εταιρία VENDING SYSTEMS Σ. Ζαρκάδας & ΣΙΑ Ε.Ε. για τη δωρεά.

 

Θερμά ευχαριστεί ανώνυμους πολίτες για τις δωρεές τροφίμων, χρημάτων και παραϊατρικού υλικού προς το Ίδρυμα Καναλίων.

Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του.

Related posts