19 Απριλίου, 2024

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Τρεις καθοριστικής σημασίας υποστηρικτικές παρεμβάσεις για το Γηροκομείο Καναλίων πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του και την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών του.

Η πρώτη αφορά την εξασφάλιση σε καθημερινή βάση, της απαραίτητης ποσότητας ψωμιού για τα ημερήσια γεύματα των τροφίμων του Ιδρύματος. Οι ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, κατόπιν προσωπικής απόφασης του κ. Κωνσταντίνου Λούλη εξασφάλισαν την αναγκαία ποσότητα αλεύρου και το αρτοποιείο του κ. Σπύρου Χατζηγεωργίου στα Μελισσάτικα, την παρασκευή 8 κιλών άρτου ημερησίως για τις ανάγκες του Γηροκομείου μας.

Η δεύτερη παρέμβαση αφορά την ολοκλήρωση της «Ενέργειας Αγάπης», μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του κ. Ηλία Σκυλογιάννη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Thessenergiα και επισήμου αντιπροσώπου της PROTERGIA στο Βόλο και στην Καρδίτσα, που προσέφερε το ποσό των 1.700 ευρώ στο Γηροκομείο Καναλίων. Το ποσό αυτό προήλθε από τα Συμβόλαια που υπέγραψε η εταιρεία με ιδιώτες κατά το χρονικό διάστημα των εορτών των Χριστουγέννων στα δύο υποκαταστήματά της στο Βόλο και στην Καρδίτσα.

Η τρίτη παρέμβαση ήταν η προσφορά επιταγής ύψους 1.000 ευρώ από την εκπομπή «Δώσε Λύση» του τηλεοπτικού Σταθμού ASTRA και του δημοσιογράφου Αθανασίου Τζήμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων, ευχαριστεί θερμά για όλες τις παραπάνω πρωτοβουλίες, που στηρίζουν το Γηροκομείο της Τοπικής μας Εκκλησίας και το φιλανθρωπικό έργο που αυτό επιτελεί.

Related posts