19 Απριλίου, 2024

1η Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

1η Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Σουρλίγκειου Ιδρύματος Καναλίων εύχεται σε όλους τους ηλικιωμένους, όπως και στους τροφίμους του Γηροκομείου υγεία και μακροημέρευση.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, εκδηλώνουμε για άλλη μια φορά την καρδιακή μας αγάπη και το ανύσταχτο ενδιαφέρον μας για τους ηλικιωμένους αδελφούς μας, οι οποίοι αποτελούν πολύτιμο τμήμα της κοινωνίας μας. Το Ίδρυμα στο οποίο διακονούμε θα αποτελεί πάντοτε ένα καταφύγιο για την Τρίτη Ηλικία, ένα ζεστό και οικογενειακό χώρο για τους γέροντες και τις γερόντισσες, εστία θαλπωρής, ασφάλειας, προστασίας και αγάπης. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που ο χρόνος έχει βαρύνει πια τους ώμους τους, αλλά μας υπενθυμίζει ότι οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για αυτούς και τις υπόλοιπες 365 ημέρες του χρόνου.

Ευχαριστίες προς δωρητές

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων μέ ευγνωμοσύνη δημόσια ευχαριστεί τους:

  1. Σταμούλη Ασήμω
  2. Τάσιου Αντωνία
  3. Παναγιωτάκη Ευαγγελία
  4. Κατσιώτη Γιάννη
  5. Kollaria Μarios
  6. Χονδρονίκου Ευανθία
  7. Οικονομίδου Αναστασία
  8. Κα. Σταμάτη
  9. Βαίτση Κατερίνα
  10. Κα. Σταθάκη & κο. Γκούρα

για την προσφορά τροφίμων και κλινοσκεπασμάτων, όπως και το κρεοπωλείο Νίκη για την προσφορά του.

Θερμά ευχαριστεί την κ. Μαρία Μούτου για την δωρεά φιάλης οξυγόνου και κλινοσκεπασμάτων. Τον κ. Σταύρο Ζεμπίλα, για την δωρεά εις μνήμην της μητέρας του και φιλοξενούμενης του Σουρλίγκειου Ιδρύματος Καναλίων, ενός νοσοκομειακού ηλεκτρικού κρεβατιού κατακλίσεων και ενός στρώματος κατακλίσεων. Τον κ. Παναγιώτη Ζήση, για την δωρεά παραϊατρικού υλικού και τον κ. Λεωνίδα Ρουσίτι για την δωρεά φαρμάκων.

Επίσης, ευχαριστεί το Βοήθεια στο Σπίτι Ρήγα Φεραίου για την δωρεά υλικού.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον κύριο Θέμη Τόλιο για το γεύμα που παρέθεσε στους ηλικιωμένους εις μνήμην του πατρός του, Χρυσοστόμου Τόλιου.

Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του.

Related posts