19 Μαρτίου, 2024

Τελευταια Νεα

Επαναλειτουργούν οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου

Επαναλειτουργούν οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου

Μετά την αναστολή της λειτουργίας τους κατά το παρελθόν Θέρος, λόγω της πανδημίας, θα επαναλειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας στον ειδυλλιακό τόπο του Αγίου Λαυρεντίου Πηλίου, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων. Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία και αυτό το Καλοκαίρι, να περάσουν λίγες ημέρες αληθινής ψυχαγωγίας και πνευματικής ωφελείας στις σύγχρονες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις του Αγίου Λαυρεντίου, να δημιουργήσουν αληθινές φιλίες, να γνωρίσουν τις αλήθειες της πίστεως, να αποκτήσουν εμπειρία κοινοτικής ζωής, να εξασκηθούν σωματικά και ψυχικά.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι στις οποίες θα μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά μας κατά το φετινό Καλοκαίρι, είναι οι εξής έξι:

Α΄ Περίοδος, 27 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου, για τα αγόρια που τελείωσαν την Γ΄, Δ΄, και Ε΄ Δημοτικού, με υπεύθυνο τον Αρχιμ. Καλλίνικο Γεωργακόπουλο.

Β΄ Περίοδος, 4 έως 11 Ιουλίου, για τα κορίτσια που τελείωσαν την Γ΄, Δ΄, και Ε΄ Δημοτικού, με υπεύθυνους τον π. Βασίλειο Αδάμ και την Πρεσβυτέρα Λαμπρινή Λουλουδάκη.

Γ΄ Περίοδος, 11 έως 18 Ιουλίου, για τα αγόρια που τελείωσαν την Στ΄ Δημοτικού και Α΄ και Β΄ Γυμνασίου, με υπεύθυνο τον Αρχιμ. Καλλίνικο Γεωργακόπουλο.

Δ΄ Περίοδος, 25 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου, για τα αγόρια που τελείωσαν την Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄, Λυκείου, με υπεύθυνο τον Αρχιμ. Καλλίνικο Γεωργακόπουλο.

Ε΄ Περίοδος, 1 έως 8 Αυγούστου, για τα κορίτσια που τελείωσαν την Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημοτικού, με υπεύθυνη την κ. Γεωργία Λύτρα.

Στ΄ Περίοδος, 8 έως 15 Αυγούστου,  για τα κορίτσια που τελείωσαν την Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου , με υπεύθυνη την κ. Μαρία Παππά.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Λύχνος» (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή και στο τηλ. 24210 32916).

Related posts