28 Μαρτίου, 2024

Τελευταια Νεα

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’- ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’- ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ

 

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, με αφορμή την κυκλοφορία βιβλίου με CD του συντοπίτη μας, Βολιώτη δημιουργού Ανδρέα Κατσιγιάννη και της Ορχήστρας “ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ” Ν.Ιωνίας, με αφιέρωμα στην ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ.

Ο δίσκος «Γη της Ιωνίας» περιέχει μελοποιημένα ποιήματα κορυφαίων Ελλήνων ποιητών, σημαντικών στιχουργών, ερμηνείες επιφανών ερμηνευτών και αφηγήσεις σπουδαίων ηθοποιών. Ένα σπουδαίο έργο αφιερωμένο στη μνήμη του ακμάζοντα ελληνισμού της Σμύρνης, καθώς και στη συγκλονιστική αναγεννητική δύναμη των προσφύγων, από τον Ανδρέα Κατσιγιάννη με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας. Οι αφηγήσεις των κειμένων φέρουν την υπογραφή μεγάλων πρωταγωνιστών του θεάτρου. Αφηγούνται: Μιμή Ντενίση, Θωμάς Κοροβίνης, Ελένη Κοκκίδου, Χρύσα Παπά.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε τις αφηγήσεις των κειμένων του νέου cd: “Γη της Ιωνίας”, που γράφηκε για την Εστία “ΙΩΝΕΣ”, από τον Ανδρέα Κατσιγιάννη. Το cd με το βιβλίο που το συνοδεύει μπορείτε να το προμηθεύεστε κάθε Πέμπτη από τα γραφεία του Συλλόγου, στη Νέα Ιωνία Βόλου, Σίνα 16 και ώρα 6.00 – 7.00 μμ. Τηλ. 2421060900.

 

Related posts