20 Απριλίου, 2024

Πανηγύρεις Αγίου Χαραλάμπους και Αγίου Βλασίου

Πανηγύρεις Αγίου Χαραλάμπους και Αγίου Βλασίου

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους τιμά η Εκκλησία μας την Τετάρτη 10/2.
Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Χαραλάμπους Βελεστίνου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους ενορίας Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Ν. Ιωνίας
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αλεξίου Αλεξοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 11/2 η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου. Στην Ιερά μας Μητρόπολή πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του ομωνύμου χωρίου του Πηλίου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Οι Ιερές Πανηγύρεις θα τελεστούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Related posts