26 Απριλίου, 2024

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟN ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ Ι. Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ (video)

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο της  Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στα πλαίσια της πρόληψης και της προστασίας από τον COVID-19, θα υλοποιήσει την παρουσίαση του Ετήσιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος διαδικτυακά. Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, θα δημοσιευτεί η παρουσίαση για το σχολικό έτος 2020 – 2021, στην ιστοσελίδα του Σταθμού: metamorfosi-school.gr. Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Η δύναμη του χαρτιού», ένα πρόγραμμα που προκαλεί το ενδιαφέρον των παιδιών και τα ωθεί στην ανακάλυψη και τη δημιουργία. Στόχος του είναι τα παιδιά να ανακαλύψουν τις ιδιότητες του κάθε είδους χαρτιού, να μάθουν να το αξιοποιούν, να εκτιμήσουν την αξία του στη ζωή μας και φυσικά να πάρουν γνώσεις για την ιστορία του.

Όσον αφορά τη συνάντηση των γονέων με τις παιδαγωγούς των παιδιών τους, θα πραγματοποιηθεί ανά τμήμα, για την αποφυγή συνωστισμού. Η επαφή μαζί τους κρίνεται πολύτιμη για μια άριστη συνεργασία κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με στόχο πάντα την καλύτερη ανάπτυξη του κάθε παιδιού.

 

 

Related posts