28 Μαρτίου, 2024

Τελευταια Νεα

Συνάντηση του Μητροπολίτου μας με τρεις νεοβαπτισθέντες μαθητές

Συνάντηση με τους τρεις μαθητές, τον Λεωνίδα,  τον Λουκά και τον Πέτρο, που βαπτίστηκαν τον παρελθόντα Ιούνιο, είχε σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για την επικοινωνία του με τους τρεις νέους και τους ευχήθηκε ενόψει του νέου σχολικού έτους, επαινώντας, για μια ακόμη φορά, την απόφασή τους να ενταχθούν στο Σώμα της Εκκλησίας, διά του Μυστηρίου του Βαπτίσματος. Παράλληλα, υπογράμμισε και τη συμβολή των γονέων τους, που σεβάστηκαν την επιθυμία των παιδιών τους να βαπτιστούν, αλλά και του σχολείου και των καθηγητών τους που συνέβαλαν καθοριστικά στην απόφασή  τους. Στις νουθετήσεις του κάλεσε τα παιδιά να ζουν ως πιστοί μαθητές του Χριστού. Ευχαρίστησε δε τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας κ. Απόστολο Βακρατσά και τον Θεολόγο τους κ. Σωτήριο Τσιτσιρίγκα, που ήσαν παρόντες.

Ακολούθως, ο κ. Ιγνάτιος προσέφερε στους τρεις μαθητές από ένα tablet με την ευχή να αποτελέσει εύχρηστο εργαλείο στην προσπάθειά τους για μάθηση.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος κ. Απόστολος Βεργής-Ζαρκάδας.

Related posts