19 Μαρτίου, 2024

Συλλογή μασκών και αντισηπτικών για το Γηροκομείο Καναλίων

Συλλογή μασκών και αντισηπτικών για το Γηροκομείο Καναλίων

Η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται, δυστυχώς, σε εξέλιξη και αυτή τη στιγμή απειλεί κυρίως δομές που φιλοξενούν ηλικιωμένους και ασθενείς. Το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καναλίων, με αίσθημα υψηλής ευθύνης, εφαρμόζει όλα τα μέτρα που επιβάλλει η Πολιτεία, με σκοπό την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Από τα πρώτα μέτρα που ελήφθησαν ήταν καθημερινά η χρήση της μάσκας, αντισηπτικών και γαντιών, τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους τροφίμους. Το Ίδρυμα ανέλαβε, από την πρώτη στιγμή, το κόστος αγοράς, σε καθημερινή βάση, μασκών, αντισηπτικών και γαντιών μίας χρήσης.

Τα αποθέματα, όμως, έχουν εξαντληθεί και το Ίδρυμα αδυνατεί, λόγω οικονομικών δυσχερειών, να συνεχίσει την προμήθεια αυτών των μέσων προστασίας από τον κορωνοϊό. Κάνουμε έκκληση να συγκεντρωθούν σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεώς μας μάσκες μίας χρήσης, γάντια μεσαίου μεγέθους μίας χρήσης και αντισηπτικά κάθε μεγέθους.

Για τους δύο μήνες του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου ας προσφέρουμε στις Ενορίες μας γάντια και μάσκες μίας χρήσης και αντισηπτικά, με σκοπό να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια τόσο των τροφίμων όσο και του προσωπικού του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων.

Ας ενώσουμε και πάλι όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, με σκοπό το Γηροκομείο μας στα Κανάλια να διαθέτει μέχρι να τελειώσει η Πανδημία του κορωνοϊού μάσκες, γάντια και αντισηπτικά, για να εξασφαλίσουμε την υγεία των γερόντων και την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματός μας.

Related posts