26 Απριλίου, 2024

Οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας με όλα τα προσφερόμενα μέσα – updated ενεργά links

Οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας με όλα τα προσφερόμενα μέσα – updated ενεργά links

Η Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος και Αλμυρού, συνεχίζει να αναμεταδίδει τις Ιερές Ακολουθίες που τελούνται μεν “κεκλεισμένων των θυρών”, με ορθάνοιχτες τις καρδιές δε, και τα μάτια της ψυχής, στραμμένα προς τον Κύριό μας, μέσω του Καναλιού της στο youtube από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου. Σας προτρέπουμε να κάνετε μιά εγγραφή στο κανάλι, που άλλωστε είναι δωρεάν, και να ενεργοποιήσετε και το καμπανάκι, ώστε να ειδοποιείστε, κάθε φορά που ξεκινάει μιά νέα ζωντανή αναμετάδοση ή αναρτάται ένα νέο βίντεο.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε την ευλογημένη Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, που αναμεταδίδει νύχτα και μέρα, μέσω του Ραδιοφωνικού της Σταθμού, στους 87,5 των FM, όπως και όλες τις Αδελφότητες και των Ανδρικών και των Γυναικείων Ιερών Μονών της Ιεράς μας Μητροπόλεως που αδιαλείπτως προσεύχονται!

Ακόμη, τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό, Ορθόδοξη Μαρτυρία στους 104 των FM.

Δείτε και εδώ αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και τις χοροστασίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας που από την Μ.Πέμπτη και εξής θα βρίσκεται στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου.

Ακόμη, αρκετοί Ιεροί Ναοί στη Μητρόπολή μας, λόγω της δεδομένης κατάστασης, έχουν προχωρήσει στην αναμετάδοση των Ιερών Ακολουθιών, μέσω των συγχρόνων μέσων που προσφέρονται.

Ενδεικτικά, λόγω των δύσκολων συνθηκών, προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε από τους Ιερούς μας Ναούς, ώστε κανείς να μην μείνει “μόνος”. “Μένουμε σπίτι”, προσευχόμαστε ΜΑΖΙ !

 

Ιερός Καθεδρικός και Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου >Κανάλι στο youtube ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ / Σελίδα στο FB https://www.facebook.com/myrovolos/ καθώς και από το Ράδιο Ακρόαμα στους 99,8 FM

Ιερός Ναός Αναλήψεως του Χριστού Βόλου> Όλες οι Ιερές Ακολουθίες θα αναμεταδίδονται από τις ιστοσελίδες http://www.voloslive.gr , thenewspaper.gr και μέσω LIVESTREΑMING από το magnesianews.gr και στο Facebook από εδώ:https://www.facebook.com/voloslive2015/. Οι Ακολουθίες, εκτός των τριών Προηγιασμένων Θείων Λειτουργιών, θα μεταδίδονται ραδιοφωνικά από το Ράδιο ENA, από τους 102,5 FM. Τηλεοπτικά από τον Τηλεοπτικό Σταθμό TRT θα μεταδοθούν: η Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαων, οι τρεις Ακολουθίες του Νυμφίου, η Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος και οι Ακολουθίες των Αχράντων Παθών και του Επιταφίου Θρήνου.

 

Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων Βόλου> από το κανάλι στο youtube και από τη σελίδα στο fb

 

Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας και Αγ.Ιωάννου του Δαμασκηνού Ν.Ιωνίας Βόλου >Κανάλι στο youtube.

 

Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων Βόλου> Από την ιστοσελίδα του Ιερού Ναού http://inath.volou.gr/

 

Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου> μέσω του καναλιού της Ιεράς μας Μητροπόλεως στο youtube και μέσω της σελίδας του Ναού στο fb.

 

Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Ανακασιάς> μέσω της ιστοσελίδας: https://www.grlive.gr/

 

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αλμυρού> μέσω της σελίδας στο fb

 

Ιερός Ναός Αγίου Γερασίμου Βόλου> μέσω της σελίδας στο fb

 

Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονος Ορφανοτροφείου Βόλου> μέσω του fb

 

Ιερός Ναός Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Ν.Ιωνίας> μέσω διαδικτυακής Ραδιοφωνικής Αναμετάδοσης!

 

Related posts