28 Μαρτίου, 2024

Τελευταια Νεα

Χριστουγεννιάτικη η νέα «Πληροφόρηση»

Χριστουγεννιάτικη η νέα «Πληροφόρηση»

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση», Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2019, που είναι αφιερωμένη στα Χριστούγεννα.

Στο πρωτοσέλιδο δημοσιεύεται το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Ακολουθεί άρθρο του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας, με τίτλο «Χριστούγεννα: η γενέθλιος ημέρα της ανθρωπότητος».

Ακολουθεί δισέλιδο αφιέρωμα στις Ιερατικές Συνάξεις, οι οποίες ασχολούνται με το πρόσωπο το Αποστόλου Παύλου.

Στην συνέχεια, δημοσιεύεται δισέλιδο άρθρο της κ. Σοφίας Κανταράκη, Φιλολόγoυ, Ιστορικού, με τίτλο «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Μια σύντομη σκιαγράφηση της τελευταίας πράξης».

Ακολουθεί δισέλιδο αφιέρωμα στον μακαριστό π. Μαρίνο Γεωργακόπουλο, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την εκδημία του, το οποίο υπογράφει ο κ. Σταμάτης Μιχαλακόπουλος.

Έξι σελίδες καταλαμβάνουν οι ειδήσεις για τις δράσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας το τελευταίο δίμηνο, συνοδευόμενες από αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό και στην τελευταία σελίδα δημοσιεύεται βιβλιοκρισία του νέου βιβλίου του Αρχιμ. Επιφανίου Οικονόμου, με τίτλο «Χριστόδουλος, Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού, 1974-1998», που υπογράφει ο Φιλόλογος και Δρ Βυζ. Φιλολογίας κ. Χαράλαμπος Στεργιούλης.

Στην σταθερή αντιαιρετική στήλη του περιοδικού ο Πρωτ. Κων/νος Φλάκης γράφει με θέμα «Γιόγκα και διαλογισμός έχουν σχέση με την προσευχή;».

Η νέα «Πληροφόρηση» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ δημοσιεύεται σε ηλεκτρονική μορφή εδώ

Related posts