26 Απριλίου, 2024

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου και απόφαση του Δ.Σ. του Σ. Σ. Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/12) μια νέα ανθρωπιστική αποστολή. Σκοπός της η ενίσχυση των φιλότιμων προσπαθειών της Αλβανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για την φιλοξενία και φροντίδα εκατοντάδων σεισμόπληκτων που βρέθηκαν στο δρόμο μετά από τον φοβερό σεισμό που έπληξε την γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, δύο εθελοντές του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος -παράρτημα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”μετέφεραν την έμπρακτη αγάπη της τοπικής μας Εκκλησίας στον Πειραιά και παρέδωσαν σε εκπρόσωπο της Αλβανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας μια ικανή ποσότητα αναγκαίων ειδών: 69 χαρτοκιβώτια με παιδικά, ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, κλινοσκεπάσματα και ένα χαρτοκιβώτιο με παιδικά βιβλία.

Με τη χάρη του Θεού και τις άοκνες προσπάθειες των εθελοντών-συνεργατών του “Ε”, το ΚΕ.Δ.Α.Β. είναι πάντοτε έτοιμο να πραγματοποιήσει κι άλλες ανθρωπιστικές αποστολές, σε οποιοδήποτε  σημείο της πατρίδας μας παρουσιαστεί έκτακτη ανάγκη, ακόμη και στο εξωτερικό.

Related posts