13 Αυγούστου, 2020

Κυκλοφορήθηκε η νέα Πληροφόρηση

Κυκλοφορήθηκε το νέο τεύχος  (Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2019) της διμηνιαίας έκδοσης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Πληροφόρηση», η οποία είναι αφιερωμένη στην έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς.

Στο πρωτοσέλιδο δημοσιεύεται το σχετικό Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου προς τους Μαθητές και ακολουθεί το κυριότερο μέρος της εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης, που παραχώρησε στις 2/9 στο TRT.

Ακολουθούν άρθρο του παλαίμαχου Δασκάλου κ. Αρχοντή Παντελόπουλου, με τίτλο «Εσείς τί γνωρίζετε για το Κατηχητικό Σχολείο;» και στη συνέχεια το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου για την έναρξη λειτουργίας των ενοριακών Σχολών Γονέων, καθώς και η ανοικτή Επιστολή του προς τους Εκπαιδευτικούς της Μαγνησίας για το νέο σχολικό έτος.

Τις αναμνήσεις τους από το προσκύνημα που πραγματοποίησε, τον περασμένο Αύγουστο, στα Ιεροσόλυμα, η Μητρόπολή μας, καταγράφουν οι κ.κ. Αθανάσιος και Βασιλική Λιακατά, ενώ ακολουθεί οκτασέλιδο με ειδήσεις από τις δράσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από το παρελθόν δίμηνο.

Την αντιαιρετική στήλη υπογράφει ο Πρωτ. Κων/νος Φλάκης, ο οποίος γράφει με θέμα «Τί είναι ο «Εσωτερισμός» και πώς αντιμετωπίζεται;», ενώ στο οπισθόφυλλο δημοσιεύεται το Μήνυμα του Σεβ. Ποιμενάρχου μας για την έναρξη των Κατηχητικών Σχολείων.

Η νέα Πληροφόρηση διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ δημοσιεύεται σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.

Related posts