19 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφορήθηκε η νέα Πληροφόρηση

Κυκλοφορήθηκε η νέα Πληροφόρηση

Κυκλοφορήθηκε η διμηνιαία έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Πληροφόρηση», τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου 2019.

Στην πρώτη σελίδα δημοσιεύεται το Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου για την εορτή του Δεκαπενταυγούστου.

Ακολουθεί άρθρο του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, με θέμα «Μετεμορφώθης εν τω όρει Χριστέ ο Θεός».

Στην συνέχεια, δημοσιεύεται δισέλιδο άρθρο του Πρωτ. Χαριλάου Παπαγεωργίου, Προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, αφιερωμένο στον Μακαριστό Γέροντα Αιμιλιανό Σιμωνοπετρίτη.

Ακολουθεί ο Χαιρετισμός του Σεβ. Μητροπολίτου μας στον μακαριστό Μητροπολίτη Φθιώτιδος κυρό Νικόλαο.

Ακολουθεί δισέλιδο αφιέρωμα στην Ναυτική Εβδομάδα 2019, που υπογράφει ο κ. Νίκος Τσούκας, Γραμματέας του φορέα Πολιτισμού της Τοπικής μας Εκκλησίας «Μαγνήτων Κιβωτός».

Στο επόμενο δισέλιδο δημοσιεύεται η συνέντευξη που παραχώρησε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, στην ΕΡΤ1, στις 23/7.

Ακολουθεί άρθρο του κατασκηνωτικού στελέχους κ. Οδυσσέα Σιούλα, με τίτλο «Εμπειρία ζωής στον Άγιο Λαυρέντιο».

Ακολουθεί πεντασέλιδο με ειδήσεις και φωτογραφίες από τις δράσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας το παρελθόν δίμηνο, ενώ στην Αντιαιρετική Στήλη ο Πρωτ. Κων/νος Φλάκης, γράφει με θέμα «Η αστρολογία είναι αποκρυφισμός;».

Η νέα «Πληροφόρηση» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ δημοσιεύεται και μπορείτε να τη διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή εδώ.

Related posts