29 Μαρτίου, 2024

Η Κοίμηση της Αγίας Άννης – Θεμελίωση κωδωνοστασίου στην Άνω Γατζέα

Η Κοίμηση της Αγίας Άννης – Θεμελίωση κωδωνοστασίου στην Άνω Γατζέα

 Την Κοίμηση της Αγίας Θεοπρομήτορος Άννης εορτάζει η Εκκλησία μας την Πέμπτη 25/7.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολή μας θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής, στις 8μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Στις 10.30μ.μ. θα ξεκινήσει ιερά Αγρυπνία η οποία θα απολύσει στις 12.30 π.μ. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις 6.30μ.μ. θα ψαλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Αγίας Άννης.

Την Κοίμηση της Αγίας Άννης πανηγυρίζει, επίσης, ο ομώνυμος Ιερός Ναός του Αγιοκάμπου Αγιάς, όπου την παραμονή της εορτής, στις 7.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

Θεμελίωση Κωδωνοστασίου στην Άνω Γατζέα

Την Πέμπτη 25/7, στις 11π.μ., ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος θα τελέσει τον Αγιασμό θεμελίωσης του νέου Κωδωνοστασίου στον

Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Άνω Γατζέας.

Related posts