16 Απριλίου, 2024

Εκδήλωση λήξης του Σχ. Έτους στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής

Ολοκληρώνεται το Σχολικό Έτος 2018-2019 για την Σχολή Βυζ. Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, η οποία εφέτος συμπλήρωσε 72 χρόνια ζωής, συνεχίζοντας, με πιστότητα και επαγγελματισμό, το έργο της διατήρησης, αλλά και προώθησης της μεγάλης Ιεροψαλτικής παράδοσης του τόπου μας. Το έργο της Σχολής εξαπλώνεται σε τέσσερα σημεία της Τοπικής μας Εκκλησίας, στον Βόλο, στον Αλμυρό, στην Αγιά και στην Αγριά, με διακόσιους είκοσι (220) σπουδαστές, κατά την φετινή χρονιά και δέκα (10) καθηγητές.

Η Σχολή μας θα πραγματοποιήσει, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, στις 11.30π.μ. στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, μεγάλη εκδήλωση λήξης, κατά την οποία θα παρουσιαστεί το έργο που επιτελέστηκε στην παρελθούσα χρονιά, ενώ χορωδιακά σχήματα και μεμονωμένοι μαθητές, υπό την καθοδήγηση των εκλεκτών καθηγητών τους, θα παρουσιάσουν την πρόοδό τους.

Για τον λόγο αυτό, η Τοπική μας Εκκλησία καλεί όλους να συμμετάσχουμε στην ως άνω εκδήλωση, προκειμένου να ενισχύσουμε και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα των σημερινών σπουδαστών της Σχολής και αυριανών Ιεροψαλτών μας.

Related posts