20 Φεβρουαρίου, 2024

Τελευταια Νεα

Κατασκηνώσεις 2019 στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου

Επτά κατασκηνωτικές περιόδους στον πανέμορφο Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, περιλαμβάνει το πρόγραμμα που κατήρτισε το Γραφείο Νεότητος της Τοπικής μας Εκκλησίας και για αυτό το Καλοκαίρι. Οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα εξελιχθούν στο διάστημα από 24 Ιουνίου έως 20 Αυγούστου και αφορούν Αγόρια και Κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και νέους και νέες από 18 – 30 ετών. Αναλυτικά οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα εξελιχθούν ως εξής:

Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 24/06 – 01/07 Αγόρια που τελείωσαν την Γ΄, Δ΄ & Ε΄Δημοτικού

(Υπεύθυνος: Αρχιμ. Καλλίνικος Γεωργακόπουλος)

 

Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/07 – 08/07 α΄ περίοδος Κοριτσιών που τελείωσαν Γ΄, Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄Δημοτικού

(Υπεύθυνοι: Πρεσβ. Βασίλειος Αδάμ, Πρεσβυτέρα Λαμπρινή Λουλουδάκη)

 

Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 08/07 – 15/07 Αγόρια που τελείωσαν τη ΣΤ΄ Δημοτικού & Α΄ & Β΄Γυμνασίου

(Υπεύθυνος: Αρχιμ. Καλλίνικος Γεωργακόπουλος)

 

Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 15/07 – 22/07 Κορίτσια που τελείωσαν τις τάξεις Γυμνασίου – Λυκείου

(Υπεύθυνες: Θεοδώρα Γεωργακοπούλου, Πρεσβυτέρα Παρασκευή Κερμελή -Βαρβαρέλη)

 

Ε΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 22/07 – 29/07 β΄ περίοδος Κοριτσιών που τελείωσαν Γ΄, Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού

(Υπεύθυνη: Γεωργία Λύτρα)

 

ΣΤ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 29/07 – 03/08 Αγόρια που τελείωσαν την Γ΄ Γυμνασίου & τις τάξεις Λυκείου

(Υπεύθυνος: Αρχιμ. Καλλίνικος Γεωργακόπουλος)

 

Ζ’ Περίοδος: Παρασκευή 16 Αυγούστου – Τρίτη 20 Αυγούστου,

Θερινή Κατασκήνωση του «Συνδέσμου Νέων» (Νέοι και Νέες 18-30 ετών. Μπορούν να συμμετάσχουν και στελέχη των Κατασκηνώσεων, φοιτητές, εργαζόμενοι).(Υπεύθυνος π. Χρήστος Χαχαμίδης).

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος προτρέπει τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις, αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη και ανεπανάληπτες εμπειρίες. Οι κατασκηνώσεις της Τοπικής Εκκλησίας θα λειτουργήσουν και πάλι για να προσφέρουν μια ξεχωριστή ευκαιρία μέσα στις θερινές διακοπές για τα παιδιά μας, να δημιουργήσουν αληθινές φιλίες, να γνωρίσουν τις αλήθειες της πίστεώς μας, να αποκτήσουν εμπειρία κοινοτικής ζωής, να εξασκηθούν σωματικά και να ωφεληθούν πνευματικά.

Οι δηλώσεις και φέτος θα κατατίθενται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Λύχνος» (Κ.Καρτάλη-Ανθ.Γαζή, τηλ. 24210-32916), καθημερινά: 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. & 6.00 – 9.00 μ.μ., από τις 2 Μαΐου από τους γονείς απευθείας.   Για την εγγραφή και τη συμμετοχή στην Κατασκήνωση  Α Π Α Ι Τ Ε Ι Τ Α Ι  Βεβαίωση Ιατρού Παθολόγου.

Το ειδικό έντυπο με την αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να το βρείτε από τους υπεύθυνους ιερείς νεότητας στους Ιερούς Ναούς, στο Βιβλιοπωλείο «Λύχνος», όπως επίσης, δημοσιεύεται εδώ.

Related posts