28 Μαρτίου, 2024

Τελευταια Νεα

Σημαντικό έργο στο τμήμα Κωπηλασίας του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς»

 

Στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Κωπηλασίας του Α. Σ. «Δημητριάς», στον Σωρό, βρέθηκε (20/1) ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, προκειμένου να ευλογήσει την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και να ευχηθεί στα μέλη και στους συντελεστές της προσπάθειας. Υπεύθυνος του Τμήματος είναι ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Αλυκών π. Δημήτριος Κοτρώτσος, παλαίμαχος πρωταθλητής κωπηλασίας, ο οποίος φέρνει το μήνυμα της ενότητας και της χαράς, που η Εκκλησία μας προσφέρει στους νέους ανθρώπους, μέσα από τον αθλητισμό.

Ο κ. Ιγνάτιος βράβευσε τους συνεργάτες του π. Δημητρίου, Χρήστο Χάγια, Αναστάσιο, Γεώργιο και Ανδρέα Κοτρώτσο για τα τρία χρόνια ανιδιοτελούς συνεισφοράς τους στο τμήμα κωπηλασίας.

Στις αρχές του προηγούμενου μήνα (1/12) ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις εγκαταστάσεις του ομίλου, αλλά και την καινούργια βάρκα, την οκτάκωπο, που είναι η ναυαρχίδα του τμήματος κωπηλασίας ΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ, παρουσία των αθλητών των γονέων και των παραγόντων του Τμήματος, συνεχάρη τους συντελεστές του εγχειρήματος και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το έργο που επιτελείται.

Related posts