26 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικα ηχοχρώματα και αγγελικές μελωδίες πλημμύρισαν τον Άγιο Κωνσταντίνο (video)

Χριστουγεννιάτικα ηχοχρώματα και αγγελικές μελωδίες πλημμύρισαν τον Άγιο Κωνσταντίνο (video)

Χριστουγεννιάτικα ηχοχρώματα και αγγελικές μελωδίες πλημμύρισαν σήμερα (22/12) τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, στη Μεγάλη Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής που γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο εντός του Ιερού Ναού, ενόψει των Χριστουγέννων.

 

 

Τη συναυλία, που ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος,  παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλήθος κόσμου, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού η αρτιότητα της απόδοσης και η ομοιομορφία στην τεχνική εκτέλεση των κομματιών, αναδεικνύονταν μέσα από την καλοδουλεμένη προετοιμασία όλων των συμμετεχόντων.

Στη συναυλία έλαβαν μέρος, η Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Καρκάλα, η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού Ιωάννη Σχώρη, η Χορωδία Ομοίων Φωνών του Μουσικού Σχολείου Βόλου, υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Ρωξάνης Γιαρέντη, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ιωνίας «Το Εγγλεζονήσι», υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Στάσας Τζάλα και το Παραδοσιακό Χορωδιακό Μουσικό σύνολο, με την σύμπραξη της ορχήστρας νέων «Ιωνία», υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού Δημητρίου Χατζηγεωργίου.

Related posts