27 Απριλίου, 2024

Αγιασμός στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Λογιστική και Ελεγκτική»

Αγιασμός στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Λογιστική και Ελεγκτική»

Τον Αγιασμό ενάρξεως του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Λογιστική και Ελεγκτική», του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, παρουσία των Καθηγητών και των 46 νεοεισαχθέντων μεταπτυχιακών φοιτητών.

Στον χαιρετισμό του εξέφρασε την χαρά του για την επαφή του με αυτό το εξαιρετικό επιστημονικό ακροατήριο και τους εκλεκτούς καθηγητές του. Τόνισε την ανάγκη η Ελλάδα να στελεχώνεται συνεχώς από σοβαρούς επιστήμονες, που θα παραμένουν στον τόπο μας: «το να επιμορφώνεται κανείς στην ζωή του και να γίνεται καλός διαχειριστή ς πραγμάτων που του εμπιστεύονται οι συνάνθρωποί του είναι πολύ σημαντικό». Τέλος, ευχήθηκε σε όλους ένα καλό μέλλον.

Από την μεριά του ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής κ. Γεώργιος Ιατρίδης καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και ανέλυσε τους στόχους και τις προοπτικές του Προγράμματος, οι οποίες είναι πολλές, «καθώς οι απόφοιτοί του μπορούν να εργαστούν ως ορκωτοί λογιστές, προϊστάμενοι λογιστηρίου ή να ανοίξουν δικά τους λογιστικά γραφεία».

Related posts