28 Μαρτίου, 2024

Τελευταια Νεα

Συνάντηση κατηχητών και κατηχητριών στην Ι.Μ. Λαρίσης – Αναδημοσίευση από Romfea.gr

Αναδημοσίευση από Romfea.gr

 

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου το βράδυ της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου η συνάντηση των κατηχητών και των κατηχητριών της τοπικής Εκκλησίας, μέσα στην φιλόξενη αίθουσα του Επιουσίου.

Ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, προσκάλεσε τους υπευθύνους του κατηχητικού έργου, σε μία πολύ σημαντική σύναξη στην οποία τους μίλησε για την αξία και τις προϋποθέσεις της σωστής κατηχήσεως, θέτοντάς τους τις ορθές βάσεις για την κατά Θεόν επιτυχία του κατηχητικού έργου, σε μία εποχή έντονης αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού.

“Με πίστη και αγάπη σε αυτό που η Εκκλησία σας αναθέτει θα υπηρετήσετε την ενότητα, θα διδάξετε ρήματα ζωής αιωνίου στις παιδικές καρδιές, και θα αναλύσετε μέσα από τα βοηθήματα της Εκκλησίας το γιατί η Εκκλησία μας είναι Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική, ” τόνισε με λόγο εύστοχο και ιδιαίτερα κατανοητό ο σεπτός Ιεράρχης.

Στο τέλος διένειμε τους διορισμούς των κατηχητών, ευχόμενος καλή χρονιά και ευλογημένη, γεμάτη από τους πλούσιους καρπούς του κατηχητικού έργου.

Related posts