20 Φεβρουαρίου, 2024

Τελευταια Νεα

Αγιασμός και ευχές του Μητροπολίτη στον Α.Σ. Δημητριάς (photos) – Αναδημοσίευση από goalpost.gr

 

Αναδημοσίευση από goalpost.gr

Παρουσία δεκάδων ποδοσφαιριστών, τόσο της πρώτης ομάδα, όσο και της ακαδημίας πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο ο αγιασμός του Α.Σ. Δημητριάς για τη νέα χρονιά, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην περιοχή Αλιβερίου.

Ο κ. Ιγνάτιος μίλησε στους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και τους επισήμανε πως με τη βοήθεια του Θεού και την ουσιαστική συμβολή των προπονητών τους, θα πρέπει να δώσουν τον καλό αγώνα, χωρίς αντιπαλότητες, με αποκλειστικό στόχο το «ευ αγωνίζεσθαι». Τόνισε, πως ο Α.Σ Δημητριάς θα λάβει μέρος σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα και τους προέτρεψε να είναι συνεπείς, να χαίρονται αυτό που κάνουν, να επιδεικνύουν ήθος και να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό.

Στους παίκτες μίλησε επίσης, ευχόμενος καλή χρονιά ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτρης Κουτσός, ενώ το παρών έδωσαν επίσης, ο πατέρας Μάξιμος, η Γεν. Γραμματέας κα Ευγενία Φραγγούλη, ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Βαταμίδης και σύσσωμο το Δ.Σ. του Α. Σ Δημητριάς.

Ως γνωστόν, ο αθλητικός σύλλογος, «Η Δημητριάς», ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου και τα αθλούμενα μέλη του προέρχονται από τη συνοικία των «Ρομά» στο Αλιβέρι Ν. Ιωνίας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα και τα παιδιά των ακαδημιών μετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ τη φετινή περίοδο προπονητές θα είναι οι κ.κ. Χατζής Ευστάθιος και Σδρόλιας Κωνσταντίνος.

Related posts